Прославен значаен јубилеј на Македонската асоцијација за GS1 стандарди - GS1Македонија

25 ДЕЦЕНИИ МАКЕДОНИЈА „ЗБОРУВА“ СО ЕДИНСТВЕНИОТ ГЛОБАЛЕН ЈАЗИК НА БИЗНИСОТ

На 10 јули 2019 година во хотел „Хилтон Палас“ во присуство на бројни гости, GS1 Македонија го прослави дваесет и пет годишно постоење под мотото "GS1 стандардите го менуваат начинот на работењето и животот". За јубилејот, GS1 Македонија подели и 15 плакети за членките со кои заеднички го градеа системот на стандардизација во Македонија цели 25 години.

sometext

Плакети за членки од 1994 година

Пред прославата, беше одржа XXIV седница на Управниот одбор и XIV седница на Генералното собрание на GS1 Македонија, на кои беа разгледани извештајот за работа за претходната година и планот за работа за наредната година. Заклучоците на сите присутни беа дека GS1 Македонија успеа во претходните 25 години да се издвои како пример за остварување на своите цели и успешно работење.
sometext

XXIV Управен одбор на GS1 Македонија

sometext

XIV Генерално собрание на GS1 Македонија

Галерија

Корисни линкови