Услуги

Полесно и побрзо имплементирање на GS1 стандардите

За имплементација на GS1 стандардите е потребно време и вложен труд, но бенефитите кои се добиваат се огромни и значајни - поефикасен и транспарентен дистрибутивен синџир кој што заштедува пари и отвара нови можности.

Ние имаме развиено низа услуги кои ќе Ви помогнат во имплементацијата на нашите стандарди, кои може да се применат во различни бизнис процеси и да Ви помогнат во задоволување на барањата од Вашите трговски партнери.

Нашиот тим од GS1 експерти им помогна на голем број компании од различни сектори да ги увидат и почувствуваат бенефитите од примената на GS1 стандардите.


Обукa и Едукации

Доколку сте заинтересиран за воведни предавања за бар кодовите или сакате да научите нешто повеќе за имплементацијата на GS1 стандардите


GS1 Каталог

GS1 Македонија им овозможува на сите свои членки бесплатен внес на податоците во електронскиот каталог, кој што е синхронизиран со повеќе каталози во светот.


Консултантски услуги

Со цел да излезе во пресрет на сите свои членки и останатите, GS1 Македонија воведе нова дополнителна услуга - Консултантски услуги и специјалистички курсеви.

Верификација

Нудиме голем број услуги за осигурување дека Вашите бар кодови се правилно изгенерирани и позиционирани на Вашиот производ


Акредитација

Сертифицирана акредитацијата е доказ за бонитетот на фирмата во Меѓународниот G1 систем и правилната имплементација на стандардите на GS1 системот во сите негови сегменти.


GEPIR

GEPIR е меѓународен електронски каталог на податоци на фирмите членки на националните GS1 организации. Пребарајте ја компанијата или бар кодот од интерес.Ценовник на услуги

Ценовник на сите услуги кои ги нуди GS1 Македонија за своите членки при овозможување на побрза и поефикасна имплементација на GS1 стандардите