Настани на GS1 Македонија

Едукативен ден - „Следивоста и GS1 стандардите“

ул. Даме Груев бр. 5, Скопје 12/02/2020 12:00

Најавете се online тука .

    Online најавување за настанот

    Документи

      Корисни линкови